IT.mk unboxing: Rise to Nobility од Final Frontier Games

Македонската друштвената игра Rise to Nobility успеа во својата Kickstarter кампања да собере над 370.000 долари! Заедно со дечките од Гоблин Друштвени игри ја имавме можноста да ја отпакуваме играта и да ѕирнеме што има во кутијата.

Додека ја чекаме и третата игра од Final Frontier Games, Robin Hood and the Merry Men која исто така успешно ја заврши својата Kickstarter кампања, погледнете го видеото и ако веќе ја имате играно играта, споделете ги вашите импресии во коментар.

1 коментар на “IT.mk unboxing: Rise to Nobility од Final Frontier Games

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии