Поголема контрола врз видео материјалите со HD Video Converter Factory 11

HD Video Converter Factory 11 е софтверска апликација која ви е потребна од две причини: средување видео материјали или нивно преземање од сајтови кои специјализираат во видео хостирање.

Во поглед на прилагодување на видеата, можете да ги скратувате, да исфрлувате одредени делови или пак да спојувате повеќе помали видеа во еден поголем фајл. Згора на ова, програмот нема да ве разочара дури и доколку сакате да конвертирате од еден формат во друг.

Авторите ветуваат можности за конвертирање видеа во MP4, MOV, AVI, MTS, HD MP4, HD AVI, HD MPG, AVCHD, H264, iPad, iPhone

Од друга страна, лесно ќе можете и да преземете видео материјали и музика од YouTube или слични сајтови (LiveLeak, Vimeo, MetaCafe, Facebook), па потоа и истите да ги да ги средувате на некој од горе-споменатите начини.

Бесплатната, единаесетта верзија на HD Video Converter Factory има одредени ограничувања и нема да ви дозволи да конвертирате видео материјали во резолуција која е над 720p. Доколку немате потреба за ова, се што треба да направите е да го повлечете саканото видео во предвидениот прозорец, да изберете некоја од понудените алатки (како Clip, Crop или Effects), да го изберете излезниот формат и самурајски да го нападнете копчето Run.

Во случај да не ви се допаѓаат потенцијалите на HD Video Converter Factory 11, дефинитивно свртете го вашето внимание на еднакво моќниот Free Video Cutter Expert.

2 коментари на “Поголема контрола врз видео материјалите со HD Video Converter Factory 11

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии