„За прв пат, Zynga ги претставува виртуелните фамилии дозволувајќи им на играчите да го персонализираат и основаат виртуелни фамилии. Додатно FrontierVille, првата игра од Zynga East студиото, е ‘жив свет’ каде играчите можат да се сретнат со животни, различно време и вегетациски раст.“ вели Zynga.

Во FrontierVille ќе биде претставен и концептот на репутациски поени односно репутација кај другите играчи, пример ако сечете дрво за соседите.

Ништо чудно армијата од 80 милиони корисници на FarmVille да станат идните населеници на виртуелниот Запад на Zynga.

1 коментар на “Zynga ја стартуваше FrontierVille

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии