Земјотрес, потврдија друштвените медиуми!

Земјотрес или ми се чинеше?less than a minute ago via TweetDeck

@arsovski земјотрес и тоа добро здрма мисламless than a minute ago via HootSuite

Татковината растрепери:)less than a minute ago via TweetDeck

RT @zoranco: треба земјотрес да мавне па сите да се пријавите дека сте онлајн :)less than a minute ago via Hotot

моќта на Twitter за брз пренос на информација http://twitpic.com/2vhg9uless than a minute ago via DestroyTwitter

Во случај на земјотрес, прво што треба да направите е: http://bit.ly/czKTFLless than a minute ago via Chromed Bird

Za vreme na zemjotres… http://ow.ly/i/4oeIless than a minute ago via HootSuite

5 коментари на “Земјотрес, потврдија друштвените медиуми!

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии