Земајте и правете дигитални белешки со Evernote 10

Evernote е одамна докажана алатка за земање и правење белешки. Со неа, можете да зграпчите и сочувате најразлични содржини од и-мејлови, веб страни, како и да прикачувате фотографии, да пишувате најразлични идеи, да правите целосни организации на комплексни проекти и многу повеќе.

Evernote отсекогаш била блиску до врвот, веднаш до гигантите како Google Keep и OneNote. Како последен обид за зграпчување на тронот е излегувањето на десеттата верзија за чија изработка е почнато од почеток. Evernote сега има целосно нов и попрегледен интерфејс, дополнителни алатки за форматирање, мрачен режим, како и побрз процес на пребарување.

Секој пат кога ќе поставите содржина, алатката автоматски ја процесира, индексира и ја оспособува за целосно и побрзо пребарување. Скоро сите алатки во Evernote 10 се целосно преработени, но поради драстичните промени кои се наметнати од верзијата 10, некои алатки и можности недостасуваат и ќе бидат вметнати во идна прилика.

А, во случај да барате уште една интересна алтернатива на Evernote, прочитајте за TreeNote.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии