Заштедeте време на Google Docs со .new

Дејан Соколоски

во Веб

Добра вест за корисниците кои често и многу го користат Google Docs. Малечка, но корисна промена ќе го олесни и забрза креирањето на нов документ на Google Docs.

Станува збор за нова адреса doc.new. Кога корисникот е логиран на Google, адресата веднаш отвора нов документ. Ако не е логиран ќе треба да ги помине сите чекори со логирањето.

Корисниците се задоволни од промената и бараат додавање на нови домени кои ќе ја забрзаат нивната работа, јави TechCrunch. Веќе се појавија барања за email.new и drawing.new.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии