Започна номинирањето за #140mknagradi-те

По завршување на номинациите, наредниот ден ќе следи корисничкото гласање.

Еве ги номинациите на #140mknagradi:

 • Твитерџија руки (Најдобар твитерџија кој почнал да твита оваа година.)
 • Most improved твитерџија (Tвитерџија кој оваа година најмногу напреднал од стартот на неговата твитерџиска кариера.)
 • Most valuable твитерџија (Tвитерџија кој e најкорисен и кој е вистинска вредност што го имаме во твитерсферата.)
 • Најдобар твит во 2010
 • Најтаг за 2010
 • Најкомпанија/организација на твитер
 • Најдобар аватар
 • Најдобра позадина
 • Најдобар твитерџија во #tretasmena
 • Најдобра твитерџика
 • Најдуховит твитерџија

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии