Започнете некој од стотици бесплатни курсеви на Coursera

Мартин Јованчевски

во Вести

Доколку сте расположени за (дополнително) онлајн учење, но овојпат од врвни и светско познати универзитети и компании, би можеле да кликнете на следниот линк и да изберете еден од стотици бесплатни курсеви.

Тие стотици курсеви на Coursera се целосно бесплатни до декември. Обично се делат на почетно или средно ниво, а се нудат од предавачи како од универзитетот Јеил или компанијата Google.

Курсевите се првенствено наменети на возрасните, припаѓаат на најразлични категории кои ви помагаат да се запознаете со машинското учење, психологијата, англиски за развивање кариера и многу повеќе! За да започенете со некој курс кликнете на копчето Enroll for Free.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии