Запишувајте податоци на дискови со AnyBurn

Во случај да припаѓате на малата група од корисници кои и понатаму „режат“ најразлични CD-a и DVD-а, тогаш AnyBurn би можела да се истакне како интересна алтернатива на вашата стандардна алатка за оваа потреба.

AnyBurn може да запишува податоци на медиј, да создава аудио CD-a, да прави и запишува слики (се мисли на форматите како iso), како и да копира цел диск. Паралелно со ова, можете да конвертирате формати на слики, како и да извлекувате фајлови од претходно изрежани аудио CD-а. На располагање имате и поддршка за работа со Blu-ray дискови.

Авторите ветуваат дека нивната петта верзија на програмот се испорачува искоренета од бројни багови и со поддршка за работа со USB стикчиња. Од официјалниот сајт, можат да се преземат 32 и 64 битни верзии на AnyBurn. По потреба, имате и пренослива верзија.

Free Any Burn 1.6 - SVET KOMPJUTERA

1 коментар на “Запишувајте податоци на дискови со AnyBurn

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии