Заобиколете ја заштитата на CBS, BBC, Netflix со Hola

Hola e додаток за Chrome и Firefox кој ќе ви овозможи да гледате видеа на Hulu, BBC iPlayer, CBS, Netflix, Fox, Pandora и iTV без разлика во која држава живеете. И бидејќи Македонија се наоѓа на таа листа на блокирани држави, овој додаток ќе ви помогне доколку сакате да ја прегледувате видео содржината на некој од овие сервиси и телевизии.

Секако ова можете да го постинете со менување на вашите DNS сервери, VPN или некои proxy сервиси, но со Hola Unblocker можете да направите целосно заобиколување со само еден клик. Исто така, Windows корисниците може да го инсталираат и Hola клиентот кој нуди нешто повеќе отколку самите екстензии за прелистувачите, а достапна е и Android апликација.

8 коментари на “Заобиколете ја заштитата на CBS, BBC, Netflix со Hola

  1. "Секако ова можете да го постинете со менување на вашите DNS сервери"

    Каква врска имаат DNS серверите? Содржината се бликира по IP адреса на тој што пристапува. DNS нема врска со тоа.

  2. го инсталирав во хромот и многу сајтови не можев да ги отворам, одкако ќе го исклучам во ред се сајтовите. не би го препорачал, или нешто не е во ред со мојот PC.

    1. Можеби настанува некој конфликт кај тебе. Јас го користам и немам никакви проблеми со отварањето на било која друга страна.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии