Заматете ги позадините во сликите со Phocus

Phocus е Android и iOS апликација која ви помага да ги заматите позадините во сликите, со што го истакнувате сликаното лице на визуелно пријатен начин. Се работи за функција која е пропратна со поновите камери, но во случај да вие ја немате оваа функција, Phocus е повеќе од достојно решение.

За да го детектира сликаното лице и да ја провлече матни ефекти на сè освен на лицето, Phocus користи вештачка интелигенција. Ваквото нешто нема да ве чини пари, но доколку сакате понапредни услуги потребна е месечна претплата од 200 денари. Со оваа претплата ќе можете целосно да ги заменувате позадините и сликаните лица да ги ставата во најразлични ситуации, како и да наметнувате најразлични ефекти за осветлување.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии