Закон компилација од најдобрите видеа на интернет

Видео продуцентот Лук Бергерон а.к.а. Запатоу, искористи 280 популарни видеа на интернет за да го создаде ова 5-минутно ремек дело.

На својот Google+ профил Лук ги има објавено линковите од сите искористени видеа.

Уживајте…
[youtube]0YlTOSiVLnQ[/youtube]

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии