За околу 10 дена YouTube каналот на Џек Блек стигна до 2,3 милиони гледачи

Дејан Соколоски

во гејминг, Свет

Актерот Џек Блек си направи сопствен YouTube гејминг канал. Каналот започна со емитување десетина дена пред почетокот на 2019 и за една недела стигна до 1 милион претплатници, следниот милион го достигна во следните неколку дена, а сега е на над 2,3 милиони гледачи. Засега има само две видеа, иако на видеото објавено по повод 1 милион претплатници, г. Блек најави нова содржина за оваа година.

Jablinski ќе се занимава со видеоигри, храна и живот и Џеф Блек вели дека ќе биде поголем од Ninja и PewDiePie. Ова секако е дел од шегите на г. Блек кои го прават еден од најзабавните актери во Холивуд.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии