Опцијата се активира едноставно со притискање на малата икона со фудбал. Претпоставувам дека оваа шега на YouTube ќе трае само до крајот на светското првенство и дека не ја разгледуваат можноста да ја вградат ко постојана опција.

Да не должам многу, отидете на сајтот и уживајте во “магичниот” звук! :)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии