World Cyber Games во сабота на плоштад

Учество на квалификациите ќе земат 43 тима кои ќе се натпреваруваат за учество во големото финале. Организаторот на овој настан одлучи 8 екипи да одат директно во финалните групи додека останатите ќе играат претквалификации. Екипите кои одат директно во финалните групи се:

  • ENTiTY
  • simpleX
  • Together As One
  • Do Not Disturb
  • Global Challengers
  • Don’t Bump To
  • Dark Side
  • Remember The Name

Турнирот е под покровителство на T-Home и MESF.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии