Winamp 1.0 достапен за Android

Апликацијата има нов Now Playing екран со чист интерфејс кој по притискање дава дополнителни опции како дополнително инфо за бендот кој го слушате во моментот, пример, вести, слики и дискографија (како на сликата погоре).

Менувањето албуми е само со лизгање со прст врз телефонот, а има и опција за заклучување на екранот.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии