Wikipedia доби нов изглед

Промените во Wikipedia се:

  • Нов изглед со новата тема Vector
  • Навигација – полесно читање и едитирање страни. Табовите над секоја страна појасно го дефинираат текстот, дискусијата или едитирањето.
  • Подобрено пребарување – барот за пребарување сега е горе десно над текстовите
  • Подобрување на тулбарот за едитирање – форматирањето сега е поедноставно
  • Има нова алатка за додавање линкови
  • Додадена е алатка за полесно креирање табели

Доколку не ви се допаѓа новиот дизајн, има опција Take me Back но мора прво да се логирате.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии