Wateria се грижи за вашата градина и идентификува билки

Во случај да имате или планирате да имате импресивна градина, тогаш Wateria ќе си земе за право да ве потсетува кога и како подобро да се грижите за билките. Со соодветни распореди, Wateria неуморно ве потсетува кога да ги наводнувате билките кои ги чувате на отворено или затворено.

Најновата верзија на Wateria се одликува со алатка која ги идентификува билките кои ги чувате. Едноставно „тапнете“ ја двапати иконата со стрелката, и одверете Identify Plant. Потоа, насочете ја камерата кон билката за која сакате детално да се информирате. Полесно здравје. А, доколку повеќе сте загрижени за тоа колку вие пиете вода, тогаш можеби не е лошо да прочитате и за потенцијалите на Waterful.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии