Вселенскиот кампус на Apple е речиси готов

Дејан Соколоски

во Свет

Нови снимки направени со дрон од новиот кампус на Apple покажуваат дека изградбата е во завршна фаза. Според плановите на компанијата, Apple Park треба официјално да биде отворен овој месец. Футуристичката зграда во целост ќе се напојува од обновливи извори.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии