„Вселенскиот брод“ на Apple е речиси готов

Дејан Соколоски

во feature, Свет

Новиот кампус на Apple е речиси готов. Apple Campus 2, популарно наречен вселенски брод, има уште дел од работите кои треба да се завршат. Сепак, веќе се гледа конечниот изглед на седиштето.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии