Време е да ги замениме професорите со роботи

Има две верзии од роботот. Корејски кој е наменет за помладите, пример да им пее песнички, и јапонски кој е наменет за повозрасна публика и има вградено проектор на кој ќе проектира лекции од наука, технологија, инжинерство и математика.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии