Vouivre е Doom инспирирана игра од три студенти

Во случај да сте фанови на Doom игрите и да сакате да проверите симпатична игра која е инспирирана од хитот на id Software, тогаш дефинитивно проверете ја Vouivre.

Направена од само три студенти, Vouivre е солидна акциона игра која започнува така што ве испраќа во напуштена непријателска база за да пробате да соберете што е можно повеќе плен и ресурси. Арно ама, како што е случајот во ваквите ситуации, напуштената непријателска база е далеку од напуштена и наскоро ја откривате вистинската вредност на самотијата и последиците од кршењето на таквата илузија.

Vouivre не е премногу голема игра и дефинитивно препорачуваме да ја преземете и да проверите со што трите француски студенти го одбележале крајот на нивното студирање.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии