Волшебните летачки машини од иднината

Дејан Соколоски

во Свет

Без сомневање во иднина дроновите ќе имаат куп примени на кои воопшто не помислуваме. Примената на автономните дронови не е поврзана единствено со нивото на автономија. Голем дел од примената има и генијалниот дизајн на овие летала. Рафаело Дандреа на TED говор претстави неколку кул летала и технологии кои мора да ги видите.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии