Волшебни огледала, куфери кои ве следат и автоматска пекара се само дел од првиот ден на CES

Дејан Соколоски

во Вести

Почетокот на годината е резервиран за саемот за електроника кој секоја година се одржува во Лас Вегас. Најверојатно најинтересните уреди кои може да се видат за жал често не се дел од големите компании. Благодарение на MacRumors може да ѕирнеме каква е атмосферата кај производите кои не се дел главната сцена. Презентациите и уредите на овие штандови не се ништо помалку импресивни од уредите на главната сцена.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии