Во живо: квалификации за World Cyber Games во Скoпje

WCG e настан за натпреварување во разни игри, но кај нас квалификациите се само за Counter-Strike 1.6.

Од пријавените 60 екипи, 8 од нив се рангирани како најискусни екипи во поглед на досегашни турнири одржани во Македонија и тие директно одат во финалните групи и ќе се натпреваруваат во недела на 22ри Август. За останатите 52 екипи ќе има 3 квалификациски кола во систем на елиминација и тие ќе играт во сабота.

Подолу е Flickr галерија со фотографии од првиод ден и Twitter стрим со најновите вести и слики од настанот кој IT.com.mk го следи во живо.

Резултати од прв ден:

Прво квалификациско коло

The Forgotten Oneseolithic
Art Of Revolution – Fantastic5
Feel The PainMySkill
Deadly Combination This is Madness
Allium – Paradox
Requiem – Blood Collectors
AB1LITY – Lunatics
GEXTRATMKD-UND
L-Rebels – Heroes*TBO
ForDignity – L1nkTeam
HeadHunters – Mindblow Gaming
The OthersPlanB
OPS GAMINGSHOWTIME
Bullet4Enemy – unity
PeaceCallersNightKillers
GuessWhat – We Need Beer
LeetCREW – pWnage
UnitedDivinity
AwW – Real1ty
Fire TrackersNoName
centralKillersSICKMIND
WEFOLLOWYOUForFun
sickGamersTogetherAsOne
diversity teamOverloaded

Второ квалификациско коло

The Forgotten OnesNoName
HeadHuntersShowtime
MySkillOverloaded
ForDignity –
PlanB
Art Of Revolution – aWw<
Deadly CombinationLeetcrew
SICKMIND – MKD-UND
Blood CollectorsTogetherAsOne
Allium
L-Rebels
AB1LITY – Bullet4Enemy
NightKillers – ForFun
GuessWhat – United

Трето квалификациско коло

ShowtimeTogetherAsOne
OverloadTetovaTeam
pTrAllium
remember us!ForDignity
Dream Team –
SICKMIND
LeetCrewAB1LITY
NoNameUnited
Art Of Revolution –
Night Killers


Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии