Во ноември пристига новата експанзија на Starcraft II – Legacy of the Void

Новата и најверојатно последната експанзија, со која ќе се заврши приказната од Starcraft 2, Legacy of the Void доаѓа на 10 ноември. Објавата дојде од Blizzard на финалето на World Championship Series, заедно со уште еден епски трејлер.

Без изненадувања, по Wings of Liberty и Herath of the Swarm во кои ги дознавме Terran и Zerg приказните, со најновата експанзија ќе ја дознаеме приказната на Protoss и High Templar Artanis. Останува да видиме дали во иднина ќе биде достапна уште некоја експанзија за StarCraft.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии