Владимир Вулиќ на AllWeb 2015: Reinventing Management for the Social Era #AllWebMK

Владимир Вулиќ беше еден од ретките говорници на AllWeb 2015 кој не зборуваше за дигиталниот маркетинг, туку го мотивираше менаџментот на компаниите да се адаптираат на новите бизнис модели.

1 коментар на “Владимир Вулиќ на AllWeb 2015: Reinventing Management for the Social Era #AllWebMK

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии