Визуелизација и времплов на сите ICO до денес

Дејан Соколоски

во Вести

Ова кусо видео овозможува подетален преглед на ICO (Initial Coin Offerings). Initial Coin Offerings е термин  за криптовалути или крипто-токени кои ги добиваат инвеститорите во замена за својата инвестиција. Или некој на инвеститорот му дава крипто-токени во замена за Bitcoin и Ethereum. Овие токени потоа можат да станат акции во стартапите.

Креатор на видеото е Макс Галка од Elementus.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии