View Notifications е полесно менаџирање на Facebook фан страните

По големата промена на како се менаџираат фан страните на Facebook, со користење на ‘Use Facebook as a page’ и префрлување на страните, сите администратори можеа да ги следат сите нотификации за странта кој коментирал, кој лајкувал линк, слика, кој постирал или споделил статус.

Единствениот проблем за следење на тие нотификации беше да се префрлите на страната. Само тогаш можеа да се видат, што и не беше баш згодно ако менаџирате повеќе страни.

Вака доволно е да ја посетите само страната и ќе ги видите нотификациите, со што добивате побрзо информации или доколку е потребно може да се реагира побрзо.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии