Види Вака: Кој е Стефан Нанев (Heat Check)

IT.mk редакција

во ИТ.МК

Стефан Нанев е пасиониран НБА навивач и креатор на содржина попознат под Youtube псевдонимот Heat Check. За креативниот процес, неговата љубов спрема кошарката и видео монтажата, Стефан зборуваше со Види Вака.

На каналот Heat Check, Стефан анализира натпревари од НБА лигата. Видеата имаат милиони прегледи, а главната публика му се американски и филипински кошаркарски фанатици.

Плејоф натпреварите во НБА лигата се започнати и во полека влегуваат во втората рунда. За повеќе интересни информации секако посетете го Heat Check.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии