Дали мислите дека Google е #1 сајт по посетеност? Дали сте се запрашале колку % од светската популација е на Facebook? Дали знаете колку минути месечно поминува просечниот корисник на Facebook? Колку слики се објавуваат на Facebook секоја секунда?

Одговорите на овие и уште многу интересни прашања поврзани со друштвените медиуми ќе ги пронајдете во видео-инфографикот насловен “Светот на друштвените медиуми 2011”, изработен од компанијата videoinfographics.com.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии