Видео играта „Arise“ најдобро ги прикажува можностите на проширената реалност за iPhone

Apple најави настан на 12 септември. Во фокусот без сомневање е новиот iPhone, кој излегува 10 години по првиот телефон. Сепак, можеби најинтересно е да се видат можностите на проширената реалност на iOS.

Веќе се достапни повеќе апликации, а еден куп може да разгледате на TechCrunch. Сепак, видео играта Arise од Climax Studios можеби најдобро ги презентира можностите на проширената реалност на телефоните.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии