Victoria’s Secret претстави спортски градник со монитор за работа на срцето

Victoria’s Secret се приклучи во трката за креирање на паметни фитнес додатоци. Овој пат се работи за нов спортски градник кој доаѓа со вграден монитор за следење на работата на срцето. Според компанијата која е позната по својата долна облека, паметниот градник е „совршен за трчање, бокс и темпо-вежби“, со дополнуње дека Incredible градникот има сензори кои може да се поврзат на речиси сите срцеви монитори.

Incredible градникот доаѓа по соработката со Clothing+, фински производите на ткаенина со вградени сензори. Покрај сензорите кои се вградени во градникот, на корисниците ќе им биде потребен и монитор за работа на срцето кој едноставно се приклучува на сензорите.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии