комерцијална објава

Како да го прочиститезагадениот воздух?

IT.mk препорачува

Прочистувач на воздух
VA – HAP 001

Дојде сезоната на екстремно загадување на воздухот. Додека сите чекаме на одговорните лица да превземат нешто во врска со овој проблем, на пазарот се појавија производи кои овозможуваат регулирање на овој проблем во вашите домови и канцеларии. Еден од тие производи е и прочистувачот на воздух VA-HAP 001 на Vauron.

ДИМЕНЗИИ
71.7 x 33.3 cm
ТЕЖИНА
7.8 kg
ПРОТОК НА ВОЗДУХ
584 m³/h
ЕФЕКТИВНА ПОВРШИНА
до 58 m²
НИВО НА БУЧАВА
from 15 to 68 dB
ПОТРОШУВАЧКА
од 1.8 до 70 W
ГАРАНЦИЈА
2 години
HOME AIR PURIFIER 001
360 СТЕПЕНИ ДИЗАЈН НА ПРОТОК НА ВОЗДУХ
ЗА ПРОСТОРИИ ДО 58М2
ВГРАДЕН ЛАСЕРСКИ "PM 2.5" МЕРАЧ
ОПЦИЈА ЗА ДАЛЕЧИНСКО УПРАВУВАЊЕ
СЕРТИФИЦИРАНИ ФИЛТЕРИ
2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
21 500 ден.
Напомена: IT.mk во соработка со Vauron може да заработи од секоја нарачка на овој производ, преку концепт на "affiliate" партнерство. Соработката ниту пак прикажувањето на производот не значи директно партнерство со крајните продажни места ниту пак нуди посебни гаранции, реклами или влијае на некој начин на уредувачката политика на IT.mk.
ЗАШТИТЕТЕ СЕ СЕБЕ СИ ВАШИТЕ НАЈБЛИСКИ ОД ЗАГАДЕНИОТ И ШТЕТЕН ВОЗДУХ СО ПРОЧИСТУВАЧИТЕ НА ВОЗДУХ ОД "VAURON"
2 ГОДИНИ
ГАРАНЦИЈА
Сертифициран
ХЕРА филтер
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
СКОПЈЕ – МАКЕДОНИЈА
21 500 ден.

Распродадено