Вања Јосифовски: „За да биде Македонија центар на паметна индустрија, треба квалитетно образование“

Дејан Соколоски

во ИТ.МК

Вања Јосифовски беше еден од говорниците на годинешниот настан Macedonia 2025. Интервјуто е кусо и во најголем дел фокусирано на можностите или промените кои ги нуди или треба да ги направи Македонија за подобар развој. Интервјуто е супер интересно и доволно кусо, па можете да го изгледате и да донесете сопствени заклучоци.

Линк до видеото

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии