Вака треба да изгледаат фотоапаратите во иднина

Идејата е навистина кул и воопшто не делува како нешто невозможно, всушност прашањето е зошто никој не го направил ова до сега?

Concept Camera: The WVIL from Artefact on Vimeo.

2 коментари на “Вака треба да изгледаат фотоапаратите во иднина

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии