Вака изгледаат процесорите одблиску

Дoбар дел од луѓето веќе знаат како изгледа процесорот однадвор. Технологијата и електронските микроскопи ни овозможуваат да ѕирнеме поблиску во нивната внатрешност. Ако досега не сте виделе како изгледаат процесорите одблиску, прегледајте го видеото од NISENet.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии