Уште неколку македонски Android апликации

Во секој случај, откако објавивме краток текст дека на форумот се појавени неколку апликации, беа објавени уште неколку интересни Android апликации.

Темата на форумот останува за споделување и дискусија за апликациите.

Листата е избришана. :( Во меѓувреме, има покомплетна листа со линк до, во моментов, 46 Android апликации пријавени за Vip натпреварот. Ова не беше официјална листa на Vip, туку е креирана од Виктор Стојaновски и Twitter и Facebook заедницата.

8 коментари на “Уште неколку македонски Android апликации

 1. За неписмениот: "Колаборацијата е рекурзивен процес при кој две или повеќе индивидуи (во денешно време може да стане збор и за информациони системи) работат заедно со цел за пресретнување на одредени заеднички цели, процес кој е креативен со многу трансфер на знаење, учење и градење на одреден консензус."

 2. Честитки до идиотот кој успеа да ги избрише, само се докажа дека Македонија не е спремна за колаборативни системи.

   1. А дали е можно ВИП да го имаат избришано списокот, бидејќи пример не сакаат да ги објават апликациите до крајот на предизвикот… уствари барам причина зошто некој би направил вакво нешто…

   2. Не би требало да е од ВИП бидејќи во нивна корист е да тие апликации станат што е можно по популарни. И самите тие настојуваат да ги промовираат апликациите со инсталирање на апликациите на нивните телефони кои ги продаваат. Би им пречело кога на пример некој би направил анкета "Која е најдобра апликација" :)

    @zuberot.. Провери случајно да не го има документот во Trash фолдерот.

  1. :S Види некако дали може да се поврати, прашај некој админ Google-ов? Vip ќе објави своја листа, но има и дру .мк апликации, и + One има натпревар… листата ќе послужеше за сите нив…

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии