„Unboxing“ на македонскиот Kickstarter рекордер, друштвената игра Rise to Nobility од Final Frontier Games

Друштвената игра Rise to Nobility која собра над 370.000 долари на KickStarter започна со испораката, а започнаа и „unboxing“-видеата. YouTube каналот Gaming with Edo имаше можност да ја распакува делукс верзијата на играта. Погледнете како изгледа финалната верзија на играта!