Првото видео e со Дејвид Њуман кој црта портрети на iPad користејќи апликација од 5 долари. Покрај интервјуто во кое тој покажува како го користи iPad-от, можете да ја погледнете и неговата галерија на Flickr.

 

Второто видео е со Рана Собхани која вели дека е првиот iPad диџеј. Таа користи апликации на два iPad-и и стандардна миксета за да направи музика.

 
Koга сме кај музиката, погледнете го и следново видео каде познатиот кинески пијанист Ланг Ланг свири на iPad користејќи ја Smule Magic Piano апликацијата.

 
(via BusinessInsider)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии