Uizard со Никола Ѓоргиев

IT.mk редакција

во Вести

Никола Ѓоргиев ви е познат од видео туторијали со кои не запознава со C#, JavaScript, React и Unity. Овојпат нема да слушаме за програмски јазици и добри пракси туку за кул нова технологија.

Uizard овозможува креирање на интерфејс од слика. Корисникот само качува скен од слика или фотографија и брзо добива експортиран код.

Ако ве интересира како изгледа целиот процес и финалниот продукт, погледајте го видеото.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии