Учиме ReactJs со Никола – Додавање на MaterialUI

Никола Ѓоргиев е Unity Developer кој реши своето C# и Unity искуство да го сподели со сите преку YouTube туторијали. Овојпат Никола го споделува своето искуство со JavaScript, а понатаму и со React.

Видеата се одлично склопени едноставни за разбирање и што е вистинска реткост, на македонски.


Во ова видео нема премногу кодирање, но може да се запознаеме со начини за креирање на подобар изглед и интерфејс за апликацијата. Во случајот Никола ја разгледува MaterialUI, но ова важи за сите слични библиотеки.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии