Учиме ReactJs со Никола – Додавање на AppBar во ReactJs

IT.mk редакција

во Вести

Ова видео на Никола започнува со мало појаснување за потенцијални проблеми со ReactDom. Потоа ќе дознаеме како со помош на Material UI да креираме мени за навигација (AppBar).


Никола Ѓоргиев е Unity Developer кој реши своето C# и Unity искуство да го сподели со сите преку YouTube туторијали. Овојпат Никола го споделува своето искуство со JavaScript, а понатаму и со React.

Видеата се одлично склопени едноставни за разбирање и што е вистинска реткост, на македонски.

1 коментар на “Учиме ReactJs со Никола – Додавање на AppBar во ReactJs

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии