Учете C# со Никола Ѓоргиев – Напредни туторијали

Со оваа серија на видеа продолжуваат C# туторијалите на Никола Ѓоргиев. Според најавата од Никола, овие туторијали се понапредни од претходните и почетниците треба да започнат од првите видеа. Дополнително во оваа серија има помалку, но поквалитетни видеа, со кои ќе може да научите покомплексни техники.

Секако за почеток започнува со инсталација на потребните алатки. Овој пат тоа е Visual Studio 2019 и SourceTree.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии