Тwitter стрим од предавањето на Ричард Сталман

Подолу е Twitter стрим од официјалниот #rmsmk таг, a >komunikacii.net имаат видео стрим од настанот:


1 коментар на “Тwitter стрим од предавањето на Ричард Сталман

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии