Тwitter наскоро ќе објави Analytics алатка

Можеби не толку на индивидуалните корисници кои се активни на сервисот заради пријателите, Analytics сигурно ќе им послужи на се почестите компании и брендови кои се вклучуваат на Twitter промовирајќи си ги своите продукти и имајќи директна комуникација со корисниците.

Се уште не се знае кога ќе биде објавена алатката, но се претпоставува дека ќе биде достапна до крај на годинава. Според Mashable, Analytics на почеток ќе биде бесплатна алатка.

(сликите се via @mongoosemetrics)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии