Тwitter клиентите ќе го покажуваат твитовите во реално време

„И не е само твитовите кои ќе бидат суперзабрзани. Други акции кои се релевантни за вас ќе ви го привлечат вниманието веднаш. Пример, ако некој започне да ве следи – WOOSH, веднаш е тука. Ако некој ви кликне фаворит на твитот- BAM, веднаш е во вашите Mentions. Ох и откривањето на други луѓе за следење е направено полесно со додавање на опција да се видат @replies од луѓе кои не ги следите.“ пишува TwееtDeck кои се меѓу клиентите кои го тестираат новиот API.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии