Twitter ќе стартува премиум профили за бизниси

„Штом бизнисот ги активира бизнис опциите за профилот, им се отвара страна да вметнат информации како бизнис контакти, информации за бизнисот, дали се мал или голем бизнис, или пак индивидуални информации“ пишува Mashable кои објавија неколку слики од новиот бизнис центар на Twitter.

Овој сервис на Twitter се уште се тестира и нема информации кога ќе биде објавен и колку и дали ќе наплаќа за премиум профилите.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии