Туторијали.мк се врати, овојпат е дел од Претприемач.мк

Се сеќавате на Туторијали.мк? Едукативниот сајт беше стартуван пред една година, но како и својот претходник Tutoriali.com.mk, по некое време беше изгасен, но не и забаравен. За среќа на сите кои сакаат да научат нешто повеќе за Photoshop, програмирање, оверклокување на графичка картичка и куп други интересни совети, Tutorijali.mk оживува повторно како дел од Pretpriemac.mk.

Целата архива со туторијали сега ќе биде објавена на http://tutorijali.pretpriemac.mk. Овојпат архивата на ИТ туторијали ќе биде надополнета со содржина на Pretpriemac кои објавуваат интересни бизнис туторијали и совети за како да се напише мотивациско писмо или да се направи добар бизнис-план. Двата сајтови имаат над 150 туторијали кои се комплементарни меѓу себе, и можат да им користат на сите млади ентузијасти кои сакаат да стартуваат свој ИТ сервис, но и да направат свој бизнис од тој стартап.

Како и преходно, секој корисник може да закачи свој туторијал без потреба да се регистриран, а најавено е дека ќе има и форум каде ќе може да се дискутира за разните теми.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии