Туторијал за како да си направите Fanbus и Speed Controler v1.0

Да почнеме…. вели Fatal1ty а.к.а Mартин Рајовски објавувајќи одличен туторијал за правeње FanBus и контролер за брзината за вртење на вентилаторите.

… продолжете на форум за туторијалот, а подолу е видео со „конечниот производ“.

Напомена: Доколку не сте сигурни што треба да се направи не започнувајте со правење вакво нешто. Туторијалот може да биде и како само едукативен материјал. Ниту IT.com.mk ниту Мартин одговараат за последиците при погрешно работење.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии